SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

 
Futárszolgálat  
Online bankkártyás fizetés 990 Ft (20 000 Ft felett ingyenes)
Utánvét 990 Ft (20 000 Ft felett ingyenes)

 

 

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MPL FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A webáruházban található termékeket 5 munkanapon belül szállítjuk. A megrendelés leadását, majd futárszolgálatnak történő átadását követően emailben vagy sms-ben értesítenek a küldemény érkezéséről. A küldeményeket két egymást követő munkanap kísérelik meg kézbesíteni 08:00 és 17:00 óra között. Amennyiben sikertelen mindkét kézbesítés, ezt követően a bedobott értesítővel, a postán veheted át a csomagot 10 munkanapon belül. 

Csomag nyomonkövetés: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
A csomagszámot a MPL futárszolgálatnak történő átadást követően emailben elküldik neked.

MPL futárszolgálat elérhetősége:
Telefonos ügyfélszolgálat: 06-1-767-8282
Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.
Web: www.posta.hu

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Minden egyes vásárlásról e-számlát állítunk ki, ami a megrendelés leadását követően automatikusan kiküldésre kerül. A honlapon található árak a fogyasztók számára a végső („bruttó”) árak. Az Eladó alanyi adómentes ÁFA értékesítés szempontjából, így az árak 0% Áfát tartalmaznak.

 

 

ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS 

A SimplePay elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban. A bankkártyás fizetésnek számodra nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. Elfogadott bankkártyák: Visa, MasterCard, Maestro és Visa Electron.

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

 

     

    UTÁNVÉT

    Az MPL futárainál készpénzzel tudsz fizetni.